Fkh arkivet

Jeg har hatt den gleden av å få følge fotballklubben FK Haugesund gjennom flere sesonger fra indre bane som fotograf,i dette albumet her vil jeg presentere en del av "blinkskuddene"jeg tar gjennom tiden.

Vi skriver i dag 2.mars å det er under 4 uker igjen til seriestart i fotball,jeg har hatt den gleden av å følge FK Haugesund gjennom flere år som fotograf på Haugesund stadion.De siste 2 sesongene har jeg vært FK Haugesund sin faste fotograf å bilder blir lagt ut både på fkh.no men og instagram kontoen til FK Haugesund,jeg har samtidig en nyhetsside på facebook som heter Haugalandet som og naturligvis bilder og kampreferat blir lagt ut på etter kamper. 

I år har jeg og følgt en god del av treningene til FKH,møtt flere spillere som har vært på prøvespill i klubben,bilder har jeg og da tatt underveis.

Flere spillere er solgt nettopp fra FK Haugesund men og nye spillere er signert for klubben,trenerskifte har det også vært siden i fjord.

Vi har en hjemvendt sønn som følgte utenlands drømmen sin som 14 åring å som reiste til England,nå er han endelig tilbake i FKH trøya å vi snakker selvsagt om Martin Samuelsen her.

Den unge lovende spilleren blir å se i FKH trøyen iallfall frem til sommer 2019.

Niklas Sandberg er nok en spiller som er signert å er ny i år,Sandberg kommer fra IK Start som i fjord ble sendt til OBOS ligaen av nettopp FKH da dette var sesongens siste kamp i 2018.

Sandberg er en rask midtbanespiller men som og kan bekle andre roller på banen.

Nå går vi alle som er glad i fotballklubben FK Haugesund bare å tripper for tiden går nå veldig seint før årets første hjemmekamp,i mellomtiden kan dere benytte anledningen til å se noen av bildene jeg har tatt så langt i år. 

Frem mot seriestart er det flere trenninger for laget og vi har også et par treningskamper i vente også,allerede fredag 8. mars er det treningskamp klokken 17.00 mot Sandnes Ulf i Storhall Karmøy. Fredag 15. mars er det treningskamp klokken 14.00 mot Odd i Telemarkshallen. Søndag 24. mars: treningskamp klokken 18.00 mot Viking på Viking Stadion.

Nå går vi inn i innspurten hvor både trenere og laget gjør seg klar til årets kamp som i år blir da borte mot Strømsgodset 31.Mars med avspark klokken 18:00.

Jeg har og fornyet mitt kamerautstyr siden 2018 sesongen,i dag har jeg et Canon 77D speilrefleks kamera med ei 150-500 mm Sigma teleobjektiv,jeg har også en mer anvendlig optikk som og er fra samme serien Sigma 100-400 som nok blir det objektivet som blir brukt på kamper. Har DU en favorittspiller å ønsker action bilder så kan du få kjøpt dette av meg gjennom sesongen,send meg en mail så ordner vi dette.Ellers blir alle bilder lagt ut til gjennomsyn på facebooksiden Haugalandet,fkh.no og instagram til fkh.

https://www.facebook.com/nettstedhaugaland dette er en lokal nyhetsside jeg driver.

ALLE BILDER ER COPYRIGHT KJELL BUA OG BUA FOTO