Mitt beste FKH minne

Jeg har fått hatt den gleden av å følge FKH på alle deres hjemmekamper også i år,mange oppturer og noen nedturer ble det gjennom sesongen men det er ikke en kamp jeg ville gått glipp av.For en jobb gutta har gjort i år,en jobb både lag,trenere,støtteapperat og supportere bør være veldig for nøyd med. Det har vært noen intense kamper hvor noen kamper har vært mer krevende enn andre som det alltid er i fotball. Jeg har tatt titusenvis av bilder gjennom sesongen og noen av de vil jeg dele med dere her,alle bilder fra hjemmekampene i år finner dere her : https://www.facebook.com/nettstedhaugaland/. Let opp album så finner dere alle bildene fra årets sesong. 

Nå skal spillere,trenere,supportere og ikke minst alle de ivrige fotografenen som er på stadion under hver kamp ta en liten pause fra fotballkamper men snart starter oppkjøringen til 2019 sesongen og i 2019 kan vi igjen ta imot Viking hjemme i Haugesund etter at de har hatt et år i OBOS ligaen. Brann kommer også på besøk som vanlig.

Eliteserien 2018 er over for i år,FKH har sikret seg 4.plassen på tabellen og er sikret europa kvalifisering i 2019 etter en sterk seier av Rosenborg i cupfinalen mot Strømsgodset søndag 3.Desember. 

Første kvalifiseringsrunde spilles i begynnelsen av juli og trekningen av motstander i første runde blir gjennomført i juni.

Finalen i Europa League 2019/2020 spilles på Stadion Energa i polske Gdansk i mai 2020

Totalt spilte FKH 30 seriekamper i 2018.

16 kamper ble vunnet, fem har endte uavgjort og i ni kamper gikk man poengløse av banen. Totalt scoret FKH 45 mål i serien og slapp inn 33 scoringer. FKH sanket tilsammen 53 poeng i Eliteserien  og har dermed slått den gamle rekorden som var 51 poeng ii norsk fotballs øverste divisjon.

På hjemmebanen vant FKH 10 av kampene, to uavgjort og tapte 3 hjemmekamper denne sesongen.

På bortebane vant FKH seks oppgjør, delte poengene ved tre anledninger og tapte seks av kampene. 

Hjemme på Haugesund Stadion bokførte FKH 25 nettkjenninger og slapp inn 14 mål, mens de på bortebane scoret 20 mål og slapp inn 19.

Nå kan vi bare glede oss til 2019 sesongen,kjøpe sesongkort for å sikre seg plass for dette kan bare gå en vei og pilene peker oppover :)

 

SE MITT STORE BILDEARKIV HER,ALLE BILDER ER COPYRIGHT!