Medaljekampen

Det er søndag,det er kampdag og kamera ladet,minnekort tømt og jeg kjenner inni meg at jeg gleder meg til hver eneste hjemmekamp som jeg kan være på stadioen for å se favorittlaget kjempe seg opp til topps i eliteserien, jeg har vært fotograf på Haugesund stadion i noen år å jeg har fått vært med på en reise fra nærmest bunnstriden og til plasseringen laget har i dag.

Min jobb som fotograf er jo å ta blinkskudd fra kampen og mange tror sikkert jeg tjener penger på denne jobben her, jeg som er blitt en skikkelig fotballidiot og har kun et lag i hjertet gjør dette GRATIS!, ja det stemmer..jeg tok selv kontakt med FKH for å høre om jeg kunne få fotografere på hjemmekamper og de FÅR også bilder fra kampen av meg helt GRATIS. Så om ikke det var nok så er jeg ikke alene å har familien min med meg å på de aller fleste kamper er det da 4 billetter også som vi betaler for så her støtter jeg laget maksimalt tror jeg, så har jeg og blitt kjent med flere av spillerne i FKH stallen å mange sender meg meldinger etter kamper om jeg fikk noen blinkskudd av de under kampen, som regel blir det noen bilder.

Under en elitekamp så ryker det fort 2000 bilder så da kan dere bare tenke dere hva jobb jeg har når jeg kommer hjem fra kamp for å lett redigere før jeg sender de inn til FKH, så publisere jeg på min egen facecbookside Haugalandet en del bilder og et lite referat etter kamp. 

Det at jeg av alle personer har blitt bitt av fotballbassillen var det ikke mange som hadde trodd da jeg tok mine første bilder på kamp, joda! jeg må vel nesten få si at jeg kan vel kalles en ivrig supporter. Det å få være med på oppturer og nedturer gjør at jeg får ekstra sterke følelser når jeg ser laget jobbe så beinhardt som de gjør nå for aldri før har jeg sett de jobbe som nå, laget har aldri vært bedre enn de er nå! 

TOPP 3! ja laget ligger nå på 3.plass å bronseplass å hvem trodde det da sesongen ble sparket i gang? laget de fleste trodde ville kjempe om å holde seg i eliteserien ligger på bronseplass. 

BRUSEN fra publikum jeg hører når jeg står på indre bane for å ta bilder av blinkskuddene er helt utrolige, jeg blir rørt til tårer å jeg ser den gleden som er på tribunen når målene til hele Haugalandets fotballag FKH banker inn det ene målet etter det andre. Tenk hva den støtten dere som supportere gir laget! selv om det ligger på mellom alt fra 2500-4000 tilskuere så høres dette godt men tenk OM vi hadde fått enda flere på kamp! hvilken støtte dere gir hver gang dere roper " spillernes navn,slagord og synger for DETTE høres veldig godt men det hadde blitt hørt enda bedre med enda flere som gjorde det samme!

Så har vi Per Ivar Reine midt på banen fremfor kamp å får folk til å våkne opp, skjerfene skal opp! og vi stemmer i når lagene entrer banen. Dette folkens er et av de mest rørende øyeblikk en fotograf kan ha det når han fotografere. Dette kan ikke beskrives med ord,skulle gjerne hatt hver og en med meg på indre bane for nettopp å kunne oppleve dette. Dommeren blåser i gang kampen å dere ser hvilken boost FKH kommer med etter en slik opptreden, det er nå det gjelder! denne kampen skal vi vinne sammen! Denne innstillingen burde alle hatt hver eneste kamp.

PUBLIKUM må våkne å støtte opp om laget sitt, ikke la tallene ligge på 2500-4000 men fyll stadioen til randen.La laget få beholde de gode spillerne, vi snakker her da gjerne om 1.plass å GULL!!

 

KOM PÅ KAMP!